sommaren – del 1 ”havet”

2 Sep

Okej hörni, sommaren. Det händer alldeles för mycket roligt på sommaren för att en stackars (eller inte så stackars alls!) tös ska ha tid och lust att blogga om det! Därför kommer här en sammanfattning i fyra delar, där den första handlar om havet.

Åh havet alltså! Havet är den enda riktigt vettiga platsen att spendera sin sommar så därför gör jag det, mest varje år. Man kan bada i havet, segla på havet, titta på havet, känna på havet, flyta i havet, lukta på havet, älska havet osv mm etc.

Och bredvid havet bor Erik. Så honom får man liksom lite på köpet.

Erik är min sommarbästis. Med Erik kan man bada från bryggan, grilla på bryggan, prata om livet, cykla, dricka vin, promenera, äta godis och framför allt hänga i sjöboden med hela Eriks släkt. Och han har schyssta brön!

Exempel på vad man kan grilla på bryggan.

Några andra som också bor vid havet är dom här sjöbusarna:

Fia som tycker om popcorn i en låda och Jenny som nog inte tycker om Sprattel – för det gör ingen frisk människa som fyllt mer än fem år – men snällt bjussar på det och toffifee när det vankas fest ändå! Så som vanligt, och som sig bör – en sommar sprängfylld som en smällkaramell av socker, hav och skratt. Tack för det, kompisar!

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s

%d bloggare gillar detta: